Murat Türdü's profile

Dini Chat Siteleri - Mobilchet.Com

İslami Sohbet Odaları
İslam ve din olarak bizlere farz kılınan her durum sohbet edilirken bizlere beyan edilerek bilgilenmemizi sağlar. Buna biz irade cüzziye deriz. İradesi sağlam olanlar İslam ve din ile alakalı konularda bilgin olarak herkesin kendinden söz etmelerine vesile olurlar.             http://www.Mobilchet.com  olarak Bizler sizlere bu neden ile Chat ve İslam aleminde neler var neler yok kimden bilgi alabilirsiniz bu konuda sizlere bilgi vermek amaçlı burada olmak için varlığımızı ortaya koyduk.
Değerli arkadaşlar bilgi almak için cami hocalarından , müftü , ve Kur'an kurs hocalarından bilgi ve birikim açısından iyi bir donanım ile kendinizi geliştirebiliriz. Geldiğimiz bu noktada anlatmak istediğimiz her şey sizler için iyi olması adına neler var diye fazla düşünmeyin. Çaba ve emekler karşılıksız kalmaz arkadaşlar.
Google üzerinden alınan bilgilerinizi dahada iyi şekilde detaylandırırsak ezber etme üzerinde hafızanızı zorlayabilirsiniz. Hafızası bazısında çok iyi çalışır. Bazısı öğrenmede zor öğrenir. Bu tabi'ki Allah vergisi bir durumdur. Ezber edilen bir şey unutmamak için sürekli okumak ve ezberledik'çe yapmalıyız. Aksi taktirde unutmak çok kolay olur. Bu yüzden sohbet ederken bildiklerimizi yenileyerek konu haline getirelim.
[caption id="attachment_194" align="alignnone" width="177"] İslami Sohbet Odaları | Dini Chat Siteleri - Mobilchet.Com[/caption]
Kendimizin hafızasını yenilerden arkadaşların bilgi ve birikimine donanım olarak katkı ederek hayatınızda en iyiyi kendiniz için yapalım. Biz beraberlikten aldığımız güç ve irade ile herkese örnek teşkil ederek daha iyiyi daha seriyi ederek biz öncü olarak biz olmalıyız. Değerinizin değerlisi olan İslam ilmi bizlere Allah tarafından verilen ilham dır.
Dini Chat Siteleri
Burada http://Mobilchet.com ailesinde olmak fena olmayacak. Bunda bizler kazanç olarak elimizde olan olacaktır. Değeri saklamak değerli yaklaşmak hususa her zaman ele geçmez. Arkadaşlar ile olduğumuz ortamda biz naciz hane fikir belirlerken arkadaşlar kimseyi üzmemeye dikkat edelim. Biz beraberinde okunaklı olan kitapları tercih ederek okursak daha iyi hafızamızı geliştiririz.
Selam verdiğiniz ortamda sözünü geçmesini istiyor iseniz sizlerde tartı , duruşta dik duruşlu olun. Herkesin kendine has bir İslam inancı ve dine yatkınlık olarak yaşamsal duygusu vardır. Duygulara düşüncelere çok önem verelim. Duyarlı olalım İslam ve dine karşı arkadaşlar. Kimsenin dini inancına saygısızlık kimse etme lüksüne sahip değildir ve olamaz. Buna bizler sohbet odalarımızda yetkililer olarak asla ne izin veririz nede musamma edemeyiz...

Dini Chat Siteleri - Mobilchet.Com
Published:

Dini Chat Siteleri - Mobilchet.Com

Published: